Review – Kingston KC600 1TB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 4 November, 2019.

Prezentare

 
Kingston KC600 este construit in jurul unui controller Silicon Motion SM2259, care se lauda cu specificatii impresionante pentru un SSD S-ATA: viteze de transfer secventiale de pana la 560MB/s si performante 4K de 100k IOPS la citire / 90k IOPS la scriere. Controller-ul este compatibil cu standardul NANDXtend ECC si suporta encriptare XTS-AES pe 256 de biti.

In cazul de fata, controller-ul lucreaza in tandem cu memorie TLC 3D NAND, MTBF-ul declarat fiind de 1 milion de ore (600TBW pentru modelul de 1TB), producatorul oferind o garantie de 5 ani.

Kingston KC600 este disponibil in doua variante, mai precis versiunea stand-alone, primita de noi la teste, sau intr-un desktop/laptop upgrade kit, caz in care este livrat impreuna cu un pachet generos de accesorii. In cazul nostru, primim SSD-ul intr-un blister din plastic si carton, pe care sunt tipariti cei mai importanti parametrii.

Kingston KC600 este potrivit pentru a fi montat atat in desktop-uri, cat si in laptop-uri, avand o grosime de doar 7mm, fata de 9.5mm in cazul SSD-urilor 2.5″ standard. Carcasa este construita din metal, Kingston optand pentru un aspect sobru, monocrom.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Kingston KC600 1TB

Lasa-ne un comentariu: