Review – OCZ Trion 150 240GB & 480GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 10 February, 2016.

CrystalDiskMark 4.1.0

 

Rezultatele obtinute de CrystalDiskMark sunt similare cu cele obtinute de AS SSD Benchmark cu exceptia unei foarte importante diferente: ambele efectueaza mai multe rulari, numai ca AS SSD inregistreaza valoarea medie a rularilor in timp ce CDM inregistreaza valoarea maxima. Acesta este motivul pentru care nu am prezentat rezultatele AS SSD Benchmark, alegerea in favoarea CDM am realizat-o datorita update-urile mai dese primit de aceasta din urma.

 

CDM Seq Read

CDM seq Write

 

Incepand cu transferul secvential observam cifre foarte bune la citire pentru cele toate SSD-urile din gama Trion, in timp ce la scriere vedem din nou rezultate mai bune din partea celor doua modele Trion 150. Trecem mai departe asadar la performanta fisierelor mici (4K), pe pagina urmatoare bineinteles.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – OCZ Trion 150 240GB & 480GB

 1. Gogu Andrei a scris pe:

  Sa speram ca la fiabilitate nu stau ca fratii lor: Trion 100. Din 4 achizitionate, 2 au cedat in prima luna.

 2. Cristi a scris pe:

  Sa inteleg ca il recomandati la momentul de fata pt. cineva cu 300-350ron buget pentru un ssd de 240/250?

  Il vreau pentru un latop, single drive. Mai am un Kingston V300 240GB si sunt multumit de el venind de la un F3 Spinpoint 1TB. Desi vad ca nu e prea recomandat de voi.

 3. Tudor a scris pe:

  Problema e ca modelul oleaca mai bun al acestui SSD, Toshiba Q300 e doar cu 10-20-30 lei mai scump asa ca daca cineva vrea un ssd bun, ieftin si care sa nu aibe controller Sandforce/Phison, mai bine isi ia direct Q300-le 🙂

 4. matose Post author a scris pe:

  Q300 e fix acelasi lucru la acelasi pret, poate te referi la Q300 Pro care are memorie MLC dar nu il gasesti in Ro si e oricum mai scump

 5. CalinTM a scris pe:

  Cat e buffer-ul SLC pe modelele din titlu ? Pe sandisk ultra II, ai slc buffer pentru toata familia.

Lasa-ne un comentariu: