Gigabyte F2A85X-UP4 – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 September, 2012.


 

Gigabyte F2A85X-UP4

 

Gigabyte F2A85X-UP4 este prima placa de baza pentru Trinity care a intrat pe mana noastra, asa ca am lasat totul deoparte si ne-am gandit ca poate va doriti sa vedeti despre ce este vorba. Si da, chiar am ce sa las deoparte, am un review de telefon care asteapta sa fie scris, si o mica lansare de GTX 660 care se afla in acelasi stadiu. Deh…poate nu aveam destule pe cap, ia uite si o placa de baza noua, pe o platforma noua, pentru o noua familie de procesoare. Faaaascinant, nu-i asa???

Cred ca in curand o sa imi pun ton de asteptare la telefon “plecat la pescuit, pentru orice alte informatii va rog sa il contactati pe colegul meu Matei”. Cum fusul orar in San Francisco este tocmai pe dos fata de Romania, sunt convins ca prietenul Matei se va bucura din plin de telefoanele primite pe roaming la 3 dimineata…Eheehe…l-am pus eu sa se duca la IDF si la lansarea de iPhone??? Hehehehe….

Dar sa lasam colegii ratoni sa se odihneasca si sa ne vedem de placuta noastra de astazi, Gigabyte F2A85X-UP4 pe numele ei. Ce aduce ea in plus fata de placile de baza pentru Llano??? Pai cam doua lucruri mari si late – un nou chipset (A85) si un nou socket (FM2). Cam asta este si motivul pentru care scriem despre o placa de baza pentru Trinity…este prima oara cand luam la puricat o placa de baza cu chipset A85/socket FM2. Is it a bird? Is it a plane? Nope….e Trinity care se apropie vertiginos de lansare pentru a concura cu…sincer nu imi dau seama in momentul acesta ce vor cei de la AMD sa realizeze cu Trinity, dar vom vedea cu siguranta la momentul potrivit.

 

Comentarii

3 comentarii la: Gigabyte F2A85X-UP4 – Prezentare

  1. Alex a scris pe:

    Super treaba Monstrule cu prezentarea asta 😀 sa speram ca o sa faca treaba buna cei de la AMD si poate sa le dea peste nas celor de la Intel .

  2. Laurentiu a scris pe:

    AMD nu le-a dat-o serios peste nas celor de la Intel nici cand aveau procesoare mai bune, daramite acum cand sunt in coada clasametului.

  3. Adi a scris pe:

    Placa asta va suporta si viitoarele procesoare de la AMD. Inca un A10-5800k, 2 memorii la 1866 si ai un minicalculator 🙂 de gaming.

Lasa-ne un comentariu: