Gigabyte Technology Seminar – Computex 2010

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 June, 2010.

Daca pe 1 Iunie participam la conferinta Intel, nu puteam sa lipsesc in ziua urmatoare de la Tech Seminar-ul celor de la Gigabyte. Eveniment organizat special pentru presa, Gigabyte Tech Seminar a oferit ocazia Vice Presedintelui GIGABYTE Motherboard Business Unit, Henry Kao, sa prezinte valorile cheie ale acestei divizii la mijlocul anului 2010, Astfel, pe parcursul acestui seminar, Henry Kao si invitatii sai au abordat o serie de subiecte fierbinti, cum ar fi USB 3.0, noile procesoare Intel din seria K, dar si cateva noutati lansate de Gigabyte in cadrul acestui eveniment.

In urma cu putin timp Gigabyte atingea cifra de un milion de placi de baza USB 3.0 vandute, impunandu-se astfel ca cel mai important promotor al acestei tehnologii, si cel mai mare producator de placi de baza dotate cu USB 3.0. Aceasta tehnologie este deosebit de importanta pentru compania taiwaneza, asa cum sublinia Henry Kao in cadrul seminarului:

“Gigabyte se poate mandri cu multe noutati introduse in industria placilor de baza, si suntem in special mandrii de realizarile atinse in implementarea tehnologiilor USB 3.0 si Unlocked Power. Pe langa faptul ca am vandut mai multe placi de baza dotate cu USB 3.0 decat oricare alt concurent din industrie, suntem in continuare dedicati conducerii acestui segment de piata prin introducerea acestei tehnologii in intreaga noastra gama de produse, de la modelul de varf Gigabyte X58A-UD9 si pana la modele entry level cum ar fi Gigabyte EP41T-USB3”.

Pe langa avantajele evidente tehnologiei USB 3.0 (viteze mult mai mari de transfer in cazul stocarii externe), datorita implementarii acesteia, cei de la Gigabyte au putut oferi noi optiuni, cum ar fi On/Off Charge, cu ajutorul careia putem incarca dispozitive de genul IPod sau IPad chiar si atunci cand PC-ul este inchis.
.

Comentarii

3 comentarii la: Gigabyte Technology Seminar – Computex 2010

  1. Tehnologia din domeniul IT domina planeta…ma gandesc unde se va ajunge..;))

  2. Horica54 a scris pe:

    Ce aberatie…overclocking folosing ipads / iphones unde sunt dom’le zilele in care toate setarile se faceau din bunul si batranul BIOS? Cu Set FSB si OC Panels de tot felul n-a fost suficient…bine ca nu inventeaza telecomanda sa faci OC din masina in drum spre competitile de OC

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Pai n-ai inteles…cu un Iphone si o conexiune la net chiar poti face OC din masina in drum spre competitia de OC.

    Cloud OC este raspunsul lor la cererile repetate ale overclockerilor de a oferi posibilitatea controlarii parametrilor sistemului cu un device extern. Trebuie sa recunosc, nu este chiar ceea ce visam, si mult mai util ar fi fost un panel extern prin care sa putem realiza acste modificari hardware. Dar…decat deloc, bine macar ca exista si functia asta.

Lasa-ne un comentariu: