GIGABYTE Z77X-UP7 Review
Avem la dispozitie 5 sloturi PCI-Express 16x 3.0 si 2 sloturi PCI-Express 1x. Sloturile PCI-Express 16x portocalii sunt conectate la un bridge PLX, necesar pentru a suporta configuratii 3-way si 4-way pe platforma Intel Z77. Slotul negru este conectat direct la procesor si il putem folosi atunci cand rulam cu o singura placa video, pentru a nu pierde performanta din cauza latentei bridge-ului PLX.
In partea dreapta sus avem “panoul de lucru” pentru overclockeri format din butonul de Power, cel de Reset CMOS, punctele de masura, butonul LN2 precum si butoanele OC Gear prin intermediul carora putem modifica BCLK-ul si multiplicatorul procesorului. Butonul de LN2 nu optimizeaza placa pentru lucrul pe azot – asa cum am putea crede – ci seteaza multiplicatorul la 16x pentru a evita un freeze atunci cand deschidem CPUz / GPUz /etc (are aceeasi functie ca si butonul Slow Mode prezent pe placile ASUS Rampage IV / Maximus V).
In partea inferioara a placii avem Debug LED-ul (intr-o amplasare cam neinspirata as putea spune, mai ales atunci cand rulam o configuratie 4-way), butonul de Reset precum si 2 switch-uri: unul ce comuta manual intre cele 2 BIOS-uri iar cel de-al doilea care dezactiveaza trecerea automata la BIOS-ul de backup.
Comentarii
o placa WOW la un pret WOW cu performante wow mic, mic, mic…
Foarte clar si foarte simplu!
Felicitari , matose.
Pingback: GIGABYTE SOC FORCE 9 series - Prezentare - lab501