Prezentare – AORUS X470 Gaming 7 WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 April, 2018.

 
Spre deosebire de omologii sai de la MSI si Asus, AORUS X470 Gaming 7 WiFi este dotata cu doua slot-uri PCI-E 3.0 x16 (x16 sau x8/x8), un slot PCI-E x16 (x4) si doua slot-uri PCI-E x1, producatorul eliminand un slot x1 pentru a face loc celor doua slot-uri M.2 pozitionate in zona, ambele fiind dotate cu heatsink.

Tot la capitolul conectica intalnim 6 conectori S-ATA 3, precum si posibilitatea de a conecta pana la 4 porturi USB 3.1 Gen 1 frontale, respectiv un port USB 3.1 Gen 2 Type-C frontal. Desi avem de-a face cu o placa de baza high-end si intalnim pe PCB un buton destinat overclocking-ului, ba chiar si debug led, AORUS X470 Gaming 7 WiFi nu este dotata cu butoane (power / reset) on-board – chiar daca producatorul mentioneaza prezenta acestora, noi nu am reusit sa le identificam.

Partea audio cade in sarcina codecului ALC1220-VB Enhance, dotat cu DAC ESS SABRE si secondat de condensatori WIMA si Nichicon Fine Gold. Si la capitolul retelistica avem parte de dotari pe masura, AORUS X470 Gaming 7 WiFi fiind dotata cu o conexiune Intel Gigabit Lan 211AT si o conexiune Intel 802.11ac Wave2 2T2R WIFI / Bluetooth 5 combo.

 

 

 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – AORUS X470 Gaming 7 WiFi

 1. doru pop a scris pe:

  Sunt curios de generatia noua Ryzen…
  Sper sa fie cat mai bune si la preturi la fel de bune …sa-i oblige pe intel sa scoata mai repede 9700k-ul la un pret decent 🙂

 2. Liviu a scris pe:

  Nice review baieti . Opa – EPS 8pini + 4pini … nici nu cred ca am pe sursa asa ceva :)) prea multi. Posibil sa fie mai gurmand de 150W ?! Este de pus pe lista – la testat boys , chiar sunt curios cum se comporta. Sunt curios si de compatibilitatea uzuala / OC pe platforma X370.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Mai e puuutin 🙂

 4. Just VAS a scris pe:

  AORUS X470 Gaming 7 WiFi nu este dotata cu butoane (power / reset) on-board – chiar daca producatorul mentioneaza prezenta acestora, noi nu am reusit sa le identificam.

  Pe backplate, langa conectorii Wi-Fi?
  Au migrat din interior, pt. a fi mai usor accesibili.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Mai usor accesibili pentru cei cu carcase… ori nu asta era scopul butoanelor on-board…

Lasa-ne un comentariu: