Prezentare – AORUS X470 Gaming 7 WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 April, 2018.

Concluzii

 
Daca in cazul seriei X370 am utilizat pentru teste un AORUS X370 Gaming 5, varful de gama fiind doar usor diferit (X370 Gaming K7), de aceasta data cei de la GIGABYTE au acordat toata atentia platformei AMD, AORUS X470 Gaming 7 WiFi fiind un veritabil varf de gama. De la etajul de alimentare solid si pana la solutia audio de calitate, respectiv solutia WiFi utilizata, capabila de viteze de transfer de pana la 1733Mbps, avem de-a face cu o placa de baza cu adevarat high-end, capabila sa satisfaca chiar si nevoile celor mai exigenti utilizatori.

Speram ca v-a fost util maratonul nostru de astazi, in care v-am prezentat atat noile modele de procesoare cat si cele mai importante placi de baza high-end din familia X470. Daca cea de-a doua generatie de procesoare Ryzen se numara printre subiectele care va intereseaza, nu uitati sa verificati LAB501 saptamana viitoare. V-am pregatit un review de lansare marca LAB501, iar noutatile legate de X470 si Pinnacle Ridge nu se opresc aici.

Va multumim pentru timpul acordat intr-o Vineri dupa-amiaza si ne vedem saptamana viitoare cu forte proaspete!

 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – AORUS X470 Gaming 7 WiFi

 1. doru pop a scris pe:

  Sunt curios de generatia noua Ryzen…
  Sper sa fie cat mai bune si la preturi la fel de bune …sa-i oblige pe intel sa scoata mai repede 9700k-ul la un pret decent 🙂

 2. Liviu a scris pe:

  Nice review baieti . Opa – EPS 8pini + 4pini … nici nu cred ca am pe sursa asa ceva :)) prea multi. Posibil sa fie mai gurmand de 150W ?! Este de pus pe lista – la testat boys , chiar sunt curios cum se comporta. Sunt curios si de compatibilitatea uzuala / OC pe platforma X370.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Mai e puuutin 🙂

 4. Just VAS a scris pe:

  AORUS X470 Gaming 7 WiFi nu este dotata cu butoane (power / reset) on-board – chiar daca producatorul mentioneaza prezenta acestora, noi nu am reusit sa le identificam.

  Pe backplate, langa conectorii Wi-Fi?
  Au migrat din interior, pt. a fi mai usor accesibili.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Mai usor accesibili pentru cei cu carcase… ori nu asta era scopul butoanelor on-board…

Lasa-ne un comentariu: