Prezentare – ASUS ROG Crosshair VIII Extreme & ASUS ProArt X570-Creator WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 31 August, 2021.

ASUS ROG Crosshair VIII Extreme

 
La inceputul verii va povesteam despre X570S, in esenta o revizie a binecunoscutului chipset X570, care permite constructia de placi de baza cu racire pasiva pentru chipset. Si pentru ca X570 este prezent deja pe piata de cativa ani, producatorii au profitat de ocazie pentru a-si aduce oferta la zi, utilizand denumirea X570S, cum este cazul celor de la GIGABYTE, de exemplu, sau nu, asa cum este cazul celor de la ASUS.

Astfel, acestia au lansat in urma cu mai putin de o saptamana patru placi de baza noi, mai precis ASUS ROG Crosshair VIII Extreme, ASUS ProArt X570-Creator WiFi, ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi II si ASUS TUF Gaming X570-Pro WiFi II, toate dotate cu o solutie de racire pasiva pentru chipset, conectivitate WiFi 6E și Thunderbolt 4, precum si alte noutati, in functie de model.

Noi am primit la teste modelele ASUS ROG Crosshair VIII Extreme si ASUS ProArt X570-Creator WiFi, drept urmare astazi le vom analiza asa cum se cuvine, pentru a vedea ce ofera ASUS in segmentul X570 high-end la mijlocul lui 2021. Pentru ca, cine stie, daca nu ati trecut pana acum la o platforma AMD de ultima generatie, poate noile modele X570 va ofera suficiente motive sa o faceti.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – ASUS ROG Crosshair VIII Extreme & ASUS ProArt X570-Creator WiFi

  1. Adi a scris pe:

    Nu le scrie nimeni la producatori sa lase liber sub slotul PCIE X16 2.0/3.0/4.0, daca ei nu gandesc chiar deloc?

Lasa-ne un comentariu: