Prezentare – ASUS ROG Maximus Z690 HERO, ASUS ROG Maximus Z690 Extreme & ASUS ROG Maximus Z690 Apex

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 27 October, 2021.

ASUS Z690

 
Ehehei, dragii monstrului, dar ce avem noi aici? Se pare ca incep sa isi faca aparitia si bestiile in paginile noastre, iar astazi am pregatit un adevarat festin pentru iubitorii de bestii. Nu, nu am apucat sa le prezentam pe toate, adica vor lipsi din aceasta enumerare glorioasa modelele Formula si Glacial, dar, din fericire, cea de-a doua este bazata pe ASUS ROG Maximus Z690 Extreme, cu racire pe lichid din fabrica, deci practic ne lipseste in momentul de fata o singura placa din seria Maximus 14 din palmares.

Astfel, astazi vom discuta despre ASUS ROG Maximus Z690 HERO, ASUS ROG Maximus Z690 Extreme si ASUS ROG Maximus Z690 Apex. Prima este calul de bataie al seriei, pe care ASUS au livrat-o intr-un kit simpatic pentru editorii care vor testa 12900K la NDA, cea de-a doua reprezinta varful de gama al seriei, impreuna cu sora sa geamana echipata cu racire cu lichid, iar cea de-a treia este visul overclockerilor si probabil placa de baza pe care vom testa memorii DDR5 de acum inainte.

Drept urmare, haideti sa vedem cum arata placile de baza high-end din seria Maximus si ce nebunii au pregatit cei de la ASUS cu aceasta ocazie. Pentru ca va asigur, nebunie este cuvantul care descrie cel mai potrivit cum arata aceste redutabile bestii din cupru si textolit.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – ASUS ROG Maximus Z690 HERO, ASUS ROG Maximus Z690 Extreme & ASUS ROG Maximus Z690 Apex

 1. kvarq a scris pe:

  Pare ca nu s-a continuat numaratoarea… Trebuia sa fie XIV acum 🙂
  Vad ca Apex si-a pierdut acum complet X shape-ul ce l-a consacrat 🙂
  Aratau fain IX si X, heatsink-urile inspirate de F117A 😀

 2. Szabó Ildikó a scris pe:

  Vad ca la Asus difera gaurile de montare pentru backplate cooler fata de alti producatori – par compatibile si cu cele de generatie veche?
  Probabil mai ramane doar clearance, înaltimea pentru 1700 parca e diferita de ce a fost pana acum.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Da, am uitat sa mentionez asta. Toate placile de baza ASUS Z690 au gauri si pentru LGA1700 si pentru LGA1200

Lasa-ne un comentariu: