Prezentare – B450I AORUS Pro WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 November, 2018.

 
Nu stiu altii cum sunt, dar eu unul cand vad o placa de baza mini ITX dotata simt o atractie imediata, precum si nevoia de a construi un sistem care sa o foloseasca asa cum se cuvine. Poate sunt adeptul miniaturizarii, sau poate am construit prea multe sisteme uriase doar de dragul aspectului, cert este ca intotdeuna am fost atras de placile de baza mini ITX cu adevarat dotate, iar B450I AORUS Pro WiFi face parte exact din aceasta categorie.

Intr-un pachet de dimensiuni liliputane gasim doua slot-uri de memorie capabile sa suporte oficial memorii de pana la DDR4 3200, un slot PCI-E 3.0 x16, un slot M.2 pentru modulul WiFi, un slot M.2 pentru SSD-uri NVMe, 4 conectori S-ATA 3, o solutie audio HD 7.1 Realtek ALC1220-VB, un controller Intel Gigabit LAN, precum si un modul combo Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac / Bluetooth 5.0.

B450I AORUS Pro WiFi este echipata cu doi conectori PWM pentru ventilatoare, doi conectori pentru benzi LED RGB, un header pentru conectori frontali USB 3.1 si un header pentru conectori frontali USB 2.0. Nu in ultimul rand, tehnologiile RGB Fusion si Smart Fan 5 fac si ele parte din arsenalul cu care este dotata B450I AORUS Pro WiFi, 5 senzori de temperatura functionand in tandem cu cei doi conectori PWM.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – B450I AORUS Pro WiFi

  1. IraqI_Freedom a scris pe:

    Dao mie bro ca o fac io sistem, o asteapta un R3 2200g si 16gigi 3200, o sa se simta excelent, o sa am grija de ea ca de copii care nu-i am, o iau cu mine peste tot, o sa vada lumea’ntreaga … sau cel putin ceva lanparty-uri pe la prieteni.

Lasa-ne un comentariu: