Prezentare – B450I AORUS Pro WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 November, 2018.

Concluzii

 
Desi masoara doar 17x17cm, B450I AORUS Pro WiFi ofera majoritatea dotarilor de care am putea avea nevoie, pentru un pret de aproximativ 600RON. La capitolul minusuri as mentiona lipsa conectorului PS/2, precum si lipsa unui conector USB 3.1 Gen2 Type-C, insa in rest nu cred ca vom avea de ce sa ne plangem daca vom construi un sistem in jurul acestui pitic vanjos.

De la etajul de alimentare solid si pana la solutia Smart Fan 5, alcatuita din 5 senzori de temperatura si 2 conectori PWM, de la solutia audio bazata pe un codec de ultima generatie si condensatori japonezi si pana la includerea unui radiator pentru slotul M.2, B450I AORUS Pro WiFi este o placa de baza care ofera o multitudine de dotari, intr-un format de dimensiuni foarte reduse si pentru un pret corect.

Acum… trebuie sa rezist tentatiei de a construi un sistem bazat pe aceasta mica bijuterie. In fond, nu am nevoie de el, avem cu totul alte proiecte in plan in aceasta perioada, iar sisteme de mici dimensiuni am tot construit in ultima vreme. Insa… este atat de greu sa rezisti tentatiei cand ai o astfel de placa de baza pe masa… Sper sa reusesc…
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – B450I AORUS Pro WiFi

  1. IraqI_Freedom a scris pe:

    Dao mie bro ca o fac io sistem, o asteapta un R3 2200g si 16gigi 3200, o sa se simta excelent, o sa am grija de ea ca de copii care nu-i am, o iau cu mine peste tot, o sa vada lumea’ntreaga … sau cel putin ceva lanparty-uri pe la prieteni.

Lasa-ne un comentariu: