Prezentare – B660 AORUS Master DDR4

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 January, 2022.

B660 AORUS Master DDR4

 
Ehehei, dragii monstrului, mult am mai sta noi in vacanta… daca am putea. Sa mai invartim carnetul pe gratar, sa ne mai relaxam oleaca… in fond, meritam pe deplin asta. Din pacate insa, acest lucru nu este posibil pe deplin, deoarece vajnicii nostri producatori au facut o serie intreaga de anunturi in ultima saptamana, iar o buna parte din aceste anunturi s-a transformat in produse fizice ajunse pe masa noastra de teste.

De exemplu, acesta este si cazul placilor de baza B660, anuntate impreuna cu noile procesoare Alder Lake cu multiplicator blocat. Ei bine, daca la inceputul anului v-am povestit despre un model MSI, de aceasta data a venit randul celor de la GIGABYTE sa primeasca toata atentia noastra. Si trebuie sa recunosc ca v-as fi povestit mult mai devreme despre B660 AORUS Master DDR4, daca vajnicii curieri internationali nu ar fi tinut placa in vama peste an. Ca deh, asa e de bon ton.

Trecand peste acest mic impediment, B660 AORUS Master DDR4 a ajuns in sfarsit la noi, iar astazi vom vedea ce are de oferit, respectiv carui tip de sistem i se potriveste. Sa trecem la treaba!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – B660 AORUS Master DDR4

Lasa-ne un comentariu: