Prezentare – B660 AORUS Master DDR4

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 January, 2022.

Concluzii

 
B660 AORUS MASTER DDR4 este o placa de baza solida, bazata pe un chipset accesibil, cuplat cu memorie DDR4, care este mult mai raspandita si mai accesibila in momentul de fata decat memoria DDR5. De asemenea, avem la dispozitie majoritatea dotarilor de care am putea avea nevoie, de la un etaj de alimentare solid, conector USB-C 3.2 Gen 2×2, retea wired 2.5Gbe LAN, retea WiFi 6E, butoane power si reset on-board, o solutie audio moderna si nu in ultimul rand, un sistem de racire capabil sa faca fata fara probleme unui sistem high-end.

Desigur, doar pentru ca putem construi un sistem high-end cu B660 AORUS Master DDR4 nu insemna ca trebuie neaparat sa facem asta. Astfel, un procesor cu multiplicator blocat si un kit de memorie DDR4 de 16 sau 32GB de buna calitate pot fi companioni excelenti pentru B660 AORUS Master DDR4, avantajul fiind ca in acest caz putem construi un sistem puternic, fara ca pretul sa depaseasca neaparat posibilitatile noastre.

Desigur, nici nu are rost sa discutam despre placa video in momentul de fata, dar asta deja este o alta poveste. Daca utilizam insa o placa video pe care o detinem deja, putem construi un sistem excelent pentru gaming (si nu numai), bazat pe B660 AORUS Master DDR4, mai ales ca aceasta ar trebui sa isi faca aparitia in magazinele noastre pentru 1300-1400 RON.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: