Prezentare – GIGABYTE B550 Vision D

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 18 August, 2020.

GIGABYTE B550 Vision D

 
B550 este cel mai interesant chipset al momentului, oferind conectivitate PCI-E 4 pentru placa video si SSD-ul NVMe, pentru un pret ceva mai redus decat in cazul modelelor echipate cu X570. Pana acum v-am povestit despre trei modele AORUS, doua modele MSI si un model ASUS, iar astazi a venit momentul sa discutam despre un model GIGABYTE din seria Creator.

Practic, de ceva timp incoace, fiecare producator important a lansat o serie de produse care nu sunt gandite neaparat pentru gameri, ci mai degraba pentru profesionisti. Astfel, accentul este pus pe stabilitate si compatibilitate si mai putin pe aspect, sau functii cum ar fi iluminarea RGB.

GIGABYTE B550 Vision D este o astfel de placa de baza, cu un design placut si aerisit, suport ECC pentru memorii, conectori USB 3.2 Gen 2, conectivitate dual Gigabit LAN, respectiv Wi-Fi 6 AX200. Da, gasim in continuare conectori pentru benzi LED, pentru cei care doresc sa utilizeze o astfel de placa de baza int-un sistem cu aspect inedit, insa placa de baza in sine nu este echipata cu iluminare.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – GIGABYTE B550 Vision D

  1. Liviu a scris pe:

    Decat B550 la 1400 lei , mai bine X570 . Mai ieftin si mai bun . Prea ca la tara .

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Liviule, in perioada asta am migrat serverul si mai surubarim cateva lucruri pana trecem definitiv pe masina noua. Daca se intampla sa iti dispara comentariul, sa nu ma injuri, aici inca suntem pe masina veche.

Lasa-ne un comentariu: