Prezentare – MSI MAG B660M Mortar WiFi DDR4

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 4 January, 2022.

Concluzii

 
MSI MAG B660M Mortar WiFi DDR4 va fi comercializata pentru aproximativ 219 USD (probabil 1099 RON in Romania), oferind un raport calitate / pret interesant, in special impreuna cu un procesor de genul Intel Core i5 12500. Faptul ca discutam despre memorii DDR4 reprezinta de asemenea un plus in zilele noastre, pentru ca exact acesta este genul de configuratie care poate aduce Alder Lake mai aproape de mase.

Si daca stam sa ne gandim mai bine, din punct de vedere performanta / pret, cel mai probabil aici este segmentul in care lupta va fi cea mai apriga, deoarece diferentele dintre Z690 si B660 nu sunt importante daca discutam despre un sistem mainstream. Practic, nu putem overclocka procesorul, dar putem overclocka memoriile, avem la dispozitie mai putine lane-uri PCI-E si nu putem realiza configuratii RAID cu SSD-uri NVMe, adica lucruri putin importante pentru o platforma accesibila.

Pe de alta parte, avem la dispozitie toata conectica de care am putea avea nevoie, inclusiv USB-C frontal, USB-C 3.2 Gen 2×2, 2.5Gbe LAN, WiFi 6 s.a.m.d. De asemenea, etajul de alimentare este solid, sistemul de racire este bine gandit si nu in ultimul rand, avem de-a face cu o placa de baza compacta si aratoasa. Mai, mai ca mi-as construi un sistem cu ea!

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MAG B660M Mortar WiFi DDR4

  1. Dor a scris pe:

    “Mai, mai ca mi-as construi un sistem cu ea!”
    Ce te reține? 🙂

Lasa-ne un comentariu: