Prezentare – MSI X299 Gaming Pro Carbon AC

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 12 June, 2017.

Sub capota

 
Conectorii USB 3.1 Gen2 sunt controlati de un ASMedia ASM3142, care ofera si un Type-C frontal, in timp ce 3 dintre conectorii USB 3.1 Gen1 de pe back-panel sunt oferiti de un ASMedia ASM1074, chipset-ul ocupandu-se de un conector USB 3.1 Gen1 de pe back-panel si 4 conectori frontali. Solutia Audio Boost 4 consta in utilizarea unui codec Realtek ALC1220, impreuna cu condensatorii japonezi de rigoare.

Etajul de alimentare este controlat de un integrat produs de International Rectifier si este alcatuit din 8+3 faze, fiecare faza fiind alcatuita la randul ei dintr-un tranzistor de tip DrMOS, o bobina si un condensator solid.

Asa cum se poate observa din imaginile de mai jos, atat heatsink-urile cat si masca de plastic care acopera zona I/O shield-ului sunt dotate cu iluminare RGB, MSI X299 Gaming Pro Carbon AC fiind dotata cu 6 zone cu iluminare RGB si un conector pentru benzi externe. Nu in ultimul rand, placa de baza este dotata cu 5 conectori pentru ventilatoare PWM si un conector dedicat pentru pompa.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI X299 Gaming Pro Carbon AC

  1. Laurentiu Roman a scris pe:

    Cred ca Intel o sa regrete ziua in care au lansat x299 si kaby-lake-x. Asta sau peoducatorii de placi de baza o sa-i faca sa regrete…

  2. Liviu a scris pe:

    MSI mi se pare ca face treaba din ce in ce mai buna . Am vazut produse de toate felurile in toate nisele posibile atat cu preturi bune cat si piperate. Bine dotate si aspectuoase. Am avut ceva MORTAR , un Gaming M3 acum … si parca nu prea mai imi vine sa aleg altele .
    cat despre X299 – din nefericire nu-mi este mie adresata si nici celor 90% dintre amatorii ca mine, dar din ce observ Intel a aruncat cifre din joben, au parut luati cu chilotii-n vine. Anii de stat closca pe oua … se vad …. bravo AMD ca i-au prins putin pe picior gresit iar concurenta naste “monstrii”…. mai tineti minte CONROE … vs Prescott si Northwood

Lasa-ne un comentariu: