Prezentare – MSI X299 Gaming Pro Carbon AC

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 12 June, 2017.

Concluzii

 
Lansarea noilor procesoare Intel va ridica o serie de probleme, cum ar fi functii care vor fi prezente daca utilizam un procesor Skylake-X dar nu vor fi disponibile pe aceeasi placa de baza in cazul in care montam un procesor Kaby Lake-X, s.a.m.d. Cu toate acestea, exista mai multe aspecte pozitive, o buna parte venind din directia producatorilor de placi de baza.

Astfel, ne putem astepta la frecvente mult mai ridicate pentru memorii in utilizare zilnica, compatibilitate 100% cu Intel Optane, precum si toate bunatatile pe care le-am vazut deja in cazul lansarilor Z270 / X370, MSI X299 Gaming Pro Carbon AC, oferind aproape orice dotari ne-am putea dori, in segmentul mainstream.

Desigur, nu putem defini acum segmentul mainstream pentru X299, deoarece nu au fost anuntate inca preturile placilor de baza, dar nu m-as astepta la un pret mai mare de ~1200 RON pentru MSI X299 Gaming Pro Carbon AC.

Cert este ca atat in cazul acesteia, cat si in cazul modelelor AORUS despre care v-am povestit acum ceva timp, putem spune ca avem de-a face cu placi de baza solide si dotate, asa ca acum nu ne mai ramane decat sa montam un procesor in ele si sa vedem performanta si nu in ultimul rand… pretul.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI X299 Gaming Pro Carbon AC

  1. Laurentiu Roman a scris pe:

    Cred ca Intel o sa regrete ziua in care au lansat x299 si kaby-lake-x. Asta sau peoducatorii de placi de baza o sa-i faca sa regrete…

  2. Liviu a scris pe:

    MSI mi se pare ca face treaba din ce in ce mai buna . Am vazut produse de toate felurile in toate nisele posibile atat cu preturi bune cat si piperate. Bine dotate si aspectuoase. Am avut ceva MORTAR , un Gaming M3 acum … si parca nu prea mai imi vine sa aleg altele .
    cat despre X299 – din nefericire nu-mi este mie adresata si nici celor 90% dintre amatorii ca mine, dar din ce observ Intel a aruncat cifre din joben, au parut luati cu chilotii-n vine. Anii de stat closca pe oua … se vad …. bravo AMD ca i-au prins putin pe picior gresit iar concurenta naste “monstrii”…. mai tineti minte CONROE … vs Prescott si Northwood

Lasa-ne un comentariu: