Prezentare – MSI Z390 MPG Gaming Pro Carbon

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 8 October, 2018.

Concluzii

 
MSI Z390 MPG Gaming Pro Carbon este o implementare echilibrata, care ofera majoritatea optiunilor de care am putea avea nevoie, renuntand doar la al treilea conector M.2, conectivitatea wireless si butoanele on-board. Cel mai probabil un utilizator normal nu le va simti lipsa prea curand, prin urmare conteaza mai mult etajul de alimentare decent, precum si conectica bogata pe care acest model o ofera.

Per total, implementarile Z390 pe care le-am vazut pana acum arata bine, ramane de vazut pentru ce pret vor fi disponibile in magazine. Daca producatorii de placi de baza si-au facut treaba si vom avea parte si de modele cu un bun raport calitate / pret, problema este ca din punct de vedere al procesoarelor s-ar putea sa nu ne putem bucura de un asemenea “lux” din partea celor de la Intel.

Vom afla mai multe detalii legare de acest aspect in mai putin de doua saptamani, cand noile procesoare vor fi lansate pe piata. V-am pregatit deja un articol pentru data respectiva, asa ca … stati prin preajma…

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI Z390 MPG Gaming Pro Carbon

  1. vibeup a scris pe:

    Aici sunt preturile πŸ™‚ newegg le-a scapat: https://forum.lab501.ro/attachment.php?attachmentid=63999&d=1538719560

  2. liviuttn a scris pe:

    Bravo Intel, halal!
    https://www.tomshardware.com/news/intel-9th-gen-core-testing-controversy,37908.html

Lasa-ne un comentariu: