Prezentare – Z690 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 27 October, 2021.

Z690 AORUS Xtreme

 
Cue in Two Steps from Hell. Volume Up. Bass boosted. Ready… steady… activate!

Doamnelor si domnilor, va multumesc ca ati fost alaturi de noi pana acum si ati avut rabdare sa cititi toata polologhia dedicata noilor placi de baza Z690. Am discutat despre 8 placi de baza, de la 3 producatori, iar acum a venit momentul sa ajungem la finalul seriei, cu cea de-a 9 placa de baza Z690 despre care vom discuta astazi, unica, inegalabila, monstruoasa… Z690 AORUS Xtreme.

Nu cred ca seria AORUS Xtreme mai are nevoie de prezentari sau politeturi. In fond, monstruoasele placi de baza de la GIGABYTE au fost prezente in paginile noastre de la bun inceput si nu cred ca ne-a scapat nici una pana acum. Iar in cazul de fata, avem de-a face cu un festin marca AORUS, in care dotarile concureaza cu monstruozitatea… si evident, cu pretul.

Mai mult decat atat, aceasta este placa de baza pe care am utilizat-o pentru a testa varful de gama Intel Core i9 12900K pentru articolul care va fi publicat la NDA, GIGABYTE livrand la randul lor kit-uri pentru presa, alcatuite din placi de baza AORUS Xtreme, memorii AORUS si, evident, procesoare Intel Core i9 12900K.

Pana vom discuta despre procesoare mai avem putin de asteptat, drept urmare haideti sa vedem cum se prezinta varful de gama GIGABYTE Z690.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Z690 AORUS Xtreme

Lasa-ne un comentariu: