Prezentare – ASUS ProArt Z690 CREATOR WiFi, ASUS Tuf Gaming Z690-PLUS WiFi D4 & ASUS ROG Strix Z690-I Gaming WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 October, 2021.

ASUS Z690

 
Si uite asa, dragii monstrului, ajungem si al al doilea articol al seriei dedicate placilor de baza Z690, avand ca subiect cateva placi de baza interesante de la ASUS. Nu va faceti griji, vom discuta si despre bestiile ROG din gama de varf, dar pana atunci ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire asupra unor modele ceva mai speciale.

Astfel, ASUS ProArt Z690 CREATOR WiFi este dedicata creatorilor de continut, ASUS Tuf Gaming Z690-PLUS WiFi D4 este o placa de baza ceva mai accesibila, echipata cu slot-uri de memorie DDR4, iar ASUS ROG Strix Z690-I Gaming WiFi este, evident, o mica bijuterie in format ITX.

Drept urmare, inainte sa trecem la modele extreme, haideti sa vedem cum arata placile de baza de care se vor putea apropia si marea majoritate a muritorilor de rand. In fond, ceva imi spune ca nici procesoarele Alder Lake si nici memoria DDR5 nu vor fi foarte ieftine, asa ca o placa de baza cu un bun raport calitate / pret, sau o placa de baza DDR4, reprezinta solutii care merita toata atentia noastra.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – ASUS ProArt Z690 CREATOR WiFi, ASUS Tuf Gaming Z690-PLUS WiFi D4 & ASUS ROG Strix Z690-I Gaming WiFi

Lasa-ne un comentariu: