Prezentare – ASUS ProArt Z690 CREATOR WiFi, ASUS Tuf Gaming Z690-PLUS WiFi D4 & ASUS ROG Strix Z690-I Gaming WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 October, 2021.

Concluzii

 
Placi de baza pentru creatori, placi de baza accesibile echipate cu slot-uri de memorie DDR4, placi de baza ITX… se pare ca astazi avem de toate. Si totusi, adevaratele bestii de-abia urmeaza. Totusi, pana cand vom diseca dotarile acestora, trebuie sa recunoastem ca si modelele ceva mai accesibile arata bine, iar dotarile sunt la superlativ si in acest caz.

Cu etaje de alimentare solide, conectica PCI-E 5.0, memorii DDR5 sau DDR4 si nu in ultimul rand o conectica de invidiat, placile de baza Z690 sunt cel putin interesante – ramane insa de vazut ce pret vor avea in magazine.

Nu in ultimul rand, ramane de vazut exact ce diferenta de performanta vom vedea intre memoriile DDR4 si memoriile DDR5. In fond, primele sunt prezente pe piata de ani buni si au ajuns la un raport calitate/pret optim, in timp ce noua tehnologie s-ar putea sa aduca un cost semnificativ in plus. Un motiv in plus pentru a lua in calcul ASUS Tuf Gaming Z690-PLUS WiFi D4.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – ASUS ProArt Z690 CREATOR WiFi, ASUS Tuf Gaming Z690-PLUS WiFi D4 & ASUS ROG Strix Z690-I Gaming WiFi

Lasa-ne un comentariu: