Review – ASRock Z790I Lightning WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 May, 2024.

Concluzii

 

Placa de baza ASRock Z790I Lightning WiFi se remarca prin performantele si versatilitatea pe care o ofera utilizatorilor datorita formatului Mini-ITX. La un pret de 280 USD, aceasta placa de baza ofera un raport pret / performanta foarte bun, fiind accesibila pentru majoritatea pasionatilor de tehnologie. Unul dintre punctele forte ale acestei placi de baza este BIOS-ul extrem de configurabil, care permite utilizatorilor sa ajusteze o varietate de setari pentru a obtine performantele dorite.

Avand o configuratie 1 DPC (DIMM Per Channel), ASRock Z790I Lightning WiFi se evidentiaza ca fiind cea mai overclockabila placa de baza ASRock pentru frecventele memoriilor DDR5. In timpul testelor noastre, am reusit sa atingem o frecventa impresionanta de 8400MHz, demonstrand capacitatea acestei placi de baza de a sustine performante ridicate. Aceasta caracteristica o face ideala pentru utilizatorii care doresc sa profite la maximum de potentialul hardware-ului lor insa isi doresc si un sistem cu dimensiuni reduse.

De asemenea, aceasta placa de baza este o alegere excelenta pentru construirea unui sistem compact intr-o carcasa Mini-ITX, in magazine fiind disponibile o gama larga de modele, care de care mai interesante si ergonomice. Designul sau compact si eficient permite integrarea intr-un spatiu redus, fara a compromite performanta. Acest lucru o face ideala pentru cei care doresc un sistem puternic si portabil, perfect pentru utilizare acasa sau la birou.

Cu toate aceste avantaje, ASRock Z790I Lightning WiFi se pozitioneaza ca o optiune de top in segmentul sau, oferind atat performanta ridicata, cat si o flexibilitate exceptionala pentru utilizatori. Indiferent daca sunteti un pasionat de overclocking sau cautati sa construiti un sistem compact de inalta performanta, aceasta placa de baza nu va va dezamagi.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: