Supermicro C7Z97-OCE – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 12 August, 2015.

Supermicro C7Z97-OCE

 

Stiu ca vremea chipset-ului Z97 incepe usor usor sa apuna, fapt ce se datoreaza in mare parte chipset-ului Z170 prezent pe piata; cu toate acestea placa de baza prezentata azi este putin mai speciala asadar am considerat ca merita sa-i acordam atentia noastra.

Supermicro este un producator cunoscut in principal pentru solutiile sale dedicate serverelor, renumite pentru calitate si fiabilitate. Cu toate ca acestia au o experienta indelungata in proiectarea si constructia placilor de baza, producatorul a intrat de-abia anul trecut pe piata consumer a placilor de baza dedicate overclockerilor.

Desi prima incercare, C7Z87-OCE, a impresionat din punct de vedere al constructie in ceea ce priveste overclocking-ul s-a comportat pur si simplu mediocru. BIOS-ul avea o infatisare clasica ceea ce bucura cu siguranta overclockerii old-school, dar acest lucru era umbrit de numeroase bug-uri si probleme.

Aspectul BIOS-ului a fost imbunatatit pentru C7Z97-OCE, dar din pacate tot nu straluceste la capitolul overclocking. Totusi, pentru faptul ca vine cu componente server-grade si un pret bun pentru ceea ce ofera am decis sa-i facem o prezentare. Dam pagina sa vedem ce gasim in pachet…

 

_MG_3440

 

Comentarii

Un comentariu la: Supermicro C7Z97-OCE – Prezentare

  1. Alin a scris pe:

    IBM, your move!

Lasa-ne un comentariu: