Supermicro C7Z170-SQ Review

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 January, 2016.

Supermicro C7Z170-SQ

 

Supermicro este un producator cunoscut in principal pentru solutiile sale dedicate serverelor, renumite pentru calitate si fiabilitate. Cu toate ca acestia au o experienta indelungata in proiectarea si constructia placilor de baza, producatorul a intrat de-abia acum 2 ani pe piata consumer a placilor de baza dedicate overclockerilor iar de putin timp acestia au lansat si modele de gaming.

Dupa ce prima placa Supermicro testata (C7Z87-OCE) ne-a incantat prin folosirea componentelor de server intr-o placa de baza consumer, a venit si dezamagirea in forma lui C7Z97-OCE ce nu aducea nimic special fata de concurentii din aceeasi gama de pret, veniti de la producatorii cu traditie. Daca primele doua placi de baza Supermicro testate faceau parte din seria destinata overclocking-ului, subiectul testului nostru de astazi este o placa de baza de gaming, C7Z170-SQ pe numele ei.

Cei care ma cunosc stiu faptul ca nu sunt deloc impresionat de solutiile de retea Killer sau de denumirile pompoase date solutiilor audio integrate bazate pe uzualul codec ALC1150 de la Realtek. Prin urmare, pot spune ca imi place abordarea adoptata de catre Supermicro optatand pentru utilizarea la maxim a capabilitatilor PCH-ului Z170, fara adaugarea inutila de controllere aditionale. Hai sa mergem mai departe pentru ca placa arata destul de interesant!

 

_MG_7384

 

Comentarii

2 comentarii la: Supermicro C7Z170-SQ Review

  1. kretzu77 a scris pe:

    Placa asta imi aduce emimnte de placile de baza Intel de acum ceva vreme: bulk and rock solid baby, bulk and rock solid. 🙂

  2. Ncmihai a scris pe:

    Este “simpla”, bios-ul este aerisit, problema cu memoriile cred ca se va rezolva cu un update viitor la bios.

Lasa-ne un comentariu: