Supermicro C7Z97-OCE – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 12 August, 2015.

 

_MG_3453

 

Pe spatele placii gasim 6 porturi USB dintre care 4 sunt versiunea 3.0, doua conexiuni Gigabit LAN (Intel i210 si Intel i217), conexiunile audio corespunzatoare (5 jack-uri stereo, o iesire optica TOSLink), o iesire video HDMI, una DisplayPort, una DVI-I dar si una D-SUB. Pastrarea unui port combo PS/2 reprezinta o dovada de respect vis-a-vis de utilizatorii cu dispozitive legacy.

VRM-ul este alimentat dintr-o singura mufa EPS 8-pin, aceasta fiind in majoritatea cazurilor suficienta pentru procesoarele cu nucleu Haswell. Dand jos radiatoarele ca sa analizam mai indeaproape etajul de alimentare pentru procesor, realizam faptul ca acestea sunt construite exclusiv din aluminiu si sunt fixate de PCB prin push-pins.

Componentele folosite sunt de cea mai buna calitate, si nu le gasim de obicei pe placile de baza destinate clasei consumer. Avem un controller Primarion PX3746DDQ ce conduce un VRM cu 6 faze compuse dintr-un integrat Dr MOS Infineon TDA21215 si o bobina Vitec.

Subsistemul de memorie este alimentat dintr-un VRM cu doar doua faze construit cu aceleasi componente, dar controlat de un controller Primarion PX3743DDQ.

 

_MG_3458

_MG_3460

_MG_3455

 

Comentarii

Un comentariu la: Supermicro C7Z97-OCE – Prezentare

  1. Alin a scris pe:

    IBM, your move!

Lasa-ne un comentariu: