ASUS Geforce GTX 760 Striker Platinum Review

Scris de: , in categoria: Placi video, in 16 April, 2014.

ASUS Geforce GTX 760 Striker Platinum

 

Surpriza! Sau…nu… Sincer sa fiu ma asteptam de ceva timp la miscarea asta din partea ASUS, adica introducerea unei noi familii de placi grafice din seria Republic of Gamers bazate pe GPU-uri din seria mainstream / performance. Iar astazi avem in fata ochilor prima placa ce face parte din aceasta noua serie numita Striker, nume preluat de la placile de baza de odinioara din gama ROG bazata pe chipset NVIDIA.

Practic ASUS urmeaza modelul lui MSI avand placi video dedicate overclocking-ului atat pe segmentul high-end / enthusiast (MSI Lightning, ASUS Matrix) cat si in cel mainstream / performance (MSI Hawk, ASUS Striker). Este o miscare buna, mai ales pentru cumparatorul care isi doreste un PC cu componente ASUS ROG si abia a reusit sa stranga bani de un Maximus VI Gene sau Hero… Un astfel de cumparator nu are nevoie si nici bani pentru o placa din seria Matrix, asadar ASUS ii ofera de astazi o varianta mult mai potrivita pentru el: ASUS Geforce GTX 760 Striker Platinum.

Acest review este cu atat mai interesant cu cat la inceputul lunii ne-am putut delecta cu GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame – cea mai rapida implementare de pe piata a acestui nucleu – cel putin pana acum. Spre deosebire de implementarea amintita mai devreme, GTX 760 Striker Platinum vine cu 4GB memorie GDDR5 si frecventa stock un pic mai mica pentru nucleul grafic (1150MHz fata de 1175MHz in cazul implementarii Galaxy). Eu unul sunt curios cum se comporta acest Matrix intrat un pic la apa, sper ca si voi!

 

 

_MG_7787

 

Comentarii

6 comentarii la: ASUS Geforce GTX 760 Striker Platinum Review

 1. Alex a scris pe:

  O mica intrebare. GTX 780 Poseidon Platinum + loop sau un GTX 780Ti?

 2. Ciupearca a scris pe:

  Acest Sriker arata foarte bine…sper să se modifice “arătarea” modelului de referință Asus cu ceva inspirat din Striker….imi place la nebunie !!!

 3. Exe a scris pe:

  So sexy, so hot 🙂 Asa da placa custom! Astept cu interes placa si in ale teste.

 4. RaduC. a scris pe:

  Bun review, multumim! Cand ne vom putea delecta si cu “AMD ATHLON 5350 – PARTEA a-II-a”? Si o mica observatie: “Hawk, placa care” – e cacofonie. Merge foarte bine “Hawk, placa video care ar fi echivalenta cu Striker”.

 5. RaduC. a scris pe:

  PS la comentariul de mai sus: nu e nevoie sa-mi apara si observatia si comentariul acesta. O zi buna!

 6. matose Post author a scris pe:

  Inca asteptam Baytrail-D sa ajunga la noi 🙂

Lasa-ne un comentariu: