MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G – Partea I – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi video, in 27 October, 2017.

Prezentare

 
MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G arata ca un prieten vechi, fiind dotat cu binecunoscutul sistem de racire Twin Frozr VI, pe care l-am putut admira la treaba de nenumarate ori. Fata de referinta, modelul MSI are un conector de alimentare in plus, fiind dotat cu un conector PCI-E 8 pin si un conector PCI-E 6 pin, in timp ce back-panel-ul este similar, aici fiind dispusi 3 conectori Display Port, un conector HDMI si un conector DVI. MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G este o placa video solida, dotata cu backplate – in fond cantareste 1075g!

Spuneam ca MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G arata ca un prieten vechi… ei bine, adevarul este ca MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G este un prieten vechi, fiind vorba despre acelasi PCB si acelasi sistem de racire pe care le-am vazut la treaba in cazul lui MSI Geforce GTX 1080 Gaming X 8GB, respectiv MSI Geforce GTX 1070 Gaming X 8GB. Doar nucleul a fost schimbat, prin urmare ceea ce spuneam in cazul lui GTX 1080 se aplica de minune si aici.

“10 faze se ascund sub radiatorul de aluminiu, zece faze alcatuite din bobine cu miez de ferita, condensatori japonezi si tantali, impreuna cu clasicii deja Dr MOS. Caldura degajata de mosfeti si controller este preluata de catre un radiator de aluminiu, in timp ce de racirea memoriilor se ocupa un al doilea radiator de aluminiu. Caldura degajata de nucleu este preluata de o baza solida de cupru nichelat, sub care gasim 6 heatpipe-uri, care trasmit caldura catre lamelele radiatorului de aluminiu de dimensiuni generoase, practic baza sistemului de racire Twin Frozr VI. Acolo, caldura este disipata cu ajutorul celor doua ventilatoare Torx 2.0 de 100mm, acestea invartindu-se doar in momentul in care temperatura nucleului depaseste 60 oC.”

 

Comentarii

4 comentarii la: MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8G – Partea I – Prezentare

 1. Necula Daniel a scris pe:

  Daca tot s-a facut atata tam tam cu fantasticele vegan-uri amd poate niste teste cu alea ar fi mai interesante decat monstri sacri nvidia. Zic si eu ca no fi bai sper.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Si placile Nvidia nu trebuie sa le comparam cu ceva? 🙂

 3. Necula Daniel a scris pe:

  Din nefericire nivelul de referinta pentru nvidia e tot nvidia.

 4. J. Nicolae a scris pe:

  Abia astept partea II :).

Lasa-ne un comentariu: