Palit JetStream GTX 670

Scris de: , in categoria: Placi video, in 25 May, 2012.


Seria lansarilor consecutive a ajuns in sfarsit la un final, majoritatea produselor importante ale acestui an fiind deja lansate. Poate ne mai asteapta un mainstream mititel de la Nvidia dupa colt, un 7990 de la AMD, un Trinity sau niscaiva Ivy Bridge i3. Toate bune si frumoase, le asteptam pe toate, insa aglomeratia mare a trecut, pentru haos si saptamani intregi petrecute in fata platformei de teste asteptam toamna. In acest conditii, am apucat si noi sa respiram, sa ne ocupam putin de alte categorii de produse, sa vedem ce agitatie se mai intampla pe NEXT, si nu in ultimul rand, sa aruncam un ochi asupra unor implementari proprii ale celor mai proaspete nuclee grafice lansate anul acesta.

Si care ar fi cel mai proaspat, cel mai interesant, cel mai asteptat si uimitor nucleul grafic lansat recent? GTX 670 desigur, placuta care arata ca un entry-level dar reuseste sa se ia la tranta cu modele high-end. Dupa ce am publicat articolul de lansare, eram curios cum se vor prezenta implementarile proprii ale marilor producatori. Primii care s-au prezentat la apel au fost cei de la Palit, cu al lor JetStream GTX 670. Bun, bun, bun, zic… in sfarsit un GTX 670 custom… Halt…surpriza…

Palit, partener traditional Nvidia, nu s-a indepartat prea tare de strategia companiei partenere, si a implementat un fel de referinta, cu mici modificari ale PCB-ului si un alt sistem de racire. Sincer sa fiu nu prea aveam chef sa testez inca odata referinta, deoarece sunt de parere ca placile video care arata ca un pars pitic de padure nu sunt chiar obiectul meu de activitate. Dar cum placa venise deja, am zis fie, hai sa ne jucam inca odata cu miniMe si sa vedem ce au schimbat Palit la sistemul de racire, PCB, s.a.m.d.

Comentarii

3 comentarii la: Palit JetStream GTX 670

  1. ciprian a scris pe:

    cat de bun paote sa fie? eu zic ca tot 590 a ramas cel mai tare…;)

  2. claudiu a scris pe:

    pe cand un review cu EVGA gtx 670 versiunea FTW pe pcb de 680 si racire cica modificata. oscilez intre ea si versiunea normala de gtx 670 tot de la evga, una la 400 de parai si FTW la 428 de parai.

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Nu am primit asa ceva in teste, deci nu o sa vezi prea curand review-ul asta pe LAB.

Lasa-ne un comentariu: