Review – GIGABYTE GeForce RTX 3090 VISION OC 24G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 31 December, 2020.

GIGABYTE GeForce RTX 3090 VISION OC 24G

 
Buna ziua si bine v-am gasit, dragilor, pentru ultima oara in 2020. Un an … ca nici un altul dinaintea lui, un an in care lumea, asa cum o cunoastem noi, s-a schimbat. Cu bune si cu rele, un an in care am calatorit mai putin si am stat mai mult pe acasa. Un an in care ne-am intalnit mai putin cu prieteni si membrii ai familie si in care ne-am dat seama cat de important este sa fim alaturi de acestia.

Un an in care am avut de lucru mai mult ca niciodata, in care am incercat sa va fim alaturi si sa va oferim macar o mica insula de normalitate, intr-o mare de indoiala, necunoscut si angoasa. Pentru ca orice s-ar fi intamplat anul acesta, noi am testat mai mult ca niciodata, am scris mai mult ca niciodata si v-am oferit mai multe articole ca niciodata.

Astfel, acesta este articolul cu numarul 115 publicat pe LAB501 in 2020, in timp ce pe NEXT am publicat 89 de articole, pentru un total de 204 articole, intr-un an cu 251 de zile lucratoare. Am scris 34 de articole dedicate placilor video, 21 de articole despre carcase si surse, 16 articole despre cooler-e, AIO-uri si sisteme de racire cu lichid, 13 articole despre SSD-uri si memorii, 9 articole despre procesoare, 9 articole in categoria diverse, 8 articole despre placi de baza si 5 editoriale.

Pe NEXT v-am povestit in principal despre notebook-uri (31 de articole), acestea fiind urmate de periferice (24 de articole), smartphone-uri (22 de articole), diverse gadget-uri (8 articole), retelistica (2 articole) si tablete (un articol). De asemenea, am dedicat un editorial CES-ului din Las Vegas, din vremurile in care inca mai calatoream pentru diverse evenimente.

Am incercat asftel sa va tinem la curent cu cele mai importante lansari, sa va oferim material de lecturat in fiecare saptamana, sa ne concentram mai mult pe tehnologie si mai putin pe toata nebunia care ne-a inconjurat. Desigur, nici macar domeniul nostru nu a scapat de nebunie, lipsa produselor din stoc si preturile iesite din comun aducand savoarea lui 2020 chiar si in sectorul IT.

Totusi, am avut parte de multe surprize placute anul acesta, de hardware mai puternic ca niciodata, de placi video, procesoare, notebook-uri si smartphone-uri care au depasit orice record din punct de vedere al performantei. Si daca tot am mentionat acest aspect, cu ce altceva am putea incheia anul mai bine decat cu un review dedicat celei mai puternice placi grafice lansate vreodata, Nvidia GeForce RTX 3090, de data aceasta in viziunea celor de la GIGABYTE.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 3090 VISION OC 24G

Lasa-ne un comentariu: