Review – GIGABYTE Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G

Scris de: , in categoria: Placi video, in 11 September, 2019.

GIGABYTE Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G

 
Lansata cu aproximativ doua luni in urma, seria Navi a aprins inca odata imaginatia fanilor, acestia asteptand cu nerabdare o noua arhitectura din partea celor de la AMD. Pentru a afla daca s-a bucurat de succes sau nu, va trebui sa asteptam raportarile companiilor de profil. Totusi, in domeniul nostru, exista si alte metode de a masura succesul unui produs, metode mai putin precise, dar mai apropiate de activitatea noastra.

De exemplu, atat in cazul seriei RX 4xx, cat in cazul seriei RX 5xx, am primit implementari aftermarket de la mai multi producatori, aceste placi bucurandu-se de un real succes. Apoi, pentru Vega si Radeon VII nu am primit nici o astfel de implementare, iar in cazul celei din urma nici nu as baga mana in foc ca o astfel de implementare exista.

Ei bine, seria Navi s-a lansat la inceputul lunii Iunie si nu cu mult timp in urma am discutat despre o implementare Sapphire pentru RX 5700. Iar astazi avem ocazia sa testam prima implementare after-market pentru RX 5700 XT ajunsa in laboratorul nostru, mai precis GIGABYTE Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G.

Cred ca asta inseamna ca… seria Navi se bucura cu siguranta de mai mult succes decat Vega, de exemplu.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – GIGABYTE Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G

Lasa-ne un comentariu: