Review – KFA2 GeForce GTX 1070 Ti Hall Of Fame

Scris de: , in categoria: Placi video, in 19 February, 2018.

Concluzii

GTX 1070 Ti este unul dintre modelele care pot fi considerate “ciudate” de catre pasionati. Pe de o parte, a fost lansat spre sfarsitul duratei de viata al familiel Pascal, acoperind zona destul de restransa de performanta dintre GTX 1070 si GTX 1080. Din acest motiv, cei de la Nvidia au insitat ca toate implementarile sa fie livrate cu frecvente stock. Desigur, pasionatii pot overclocka placa video dupa bunul plac, insa in cazul in care doriti sa utilizati zilnic frecvente mai ridicate decat cele specificate de producator, aveti nevoie de o implementare solida.

Exact asta este KFA2 GeForce GTX 1070 Ti Hall Of Fame, una dintre cele mai solide implementari de GTX 1070 Ti disponibile pe piata si cu siguranta cea mai solida pe care am testat-o noi pana acum. PCB-ul este construit ca un tanc, sistemul de racire are performate exemplare, atat din punct de vedere termic, cat si din punct de vedere acustic, prin urmare, daca GTX 1070 Ti este modelul asupra caruia v-ati hotarat, cautati in magazinele noastre KFA2 GeForce GTX 1070 Ti Hall Of Fame.

Desigur, cei care nu s-au grabit pana acum cel mai probabil mai pot astepta pana la sfarsitul primaverii, cand noi generatii de placi video isi vor face aparitia. Suntem curiosi de pe acum cum va arata prima implementare Hall Of Fame, desigur!

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: