Review – MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X Trio, MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X Trio & MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X

Scris de: , in categoria: Placi video, in 5 August, 2019.

Sub capota

 
Daca in cazul variantelor testate pana acum aveam de-a face cu PCB-ul de referinta, de aceasta data lucrurile stau diferit, modelele Gaming X Trio facand parte din segmentul high-end. Astfel, MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X Trio si MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X Trio utilizeaza acelasi sistem de racire si acelasi PCB.

Sistemul de racire Tri-Frozr este urias, fiind alcatuit dintr-un radiator separat din aluminiu care preia caldura de pe memorii, un radiator din aluminiu sudat de radiatorul principal care preia caldura de pe etajul de alimentare, o baza solida de cupru si 7 heatpipe-uri nichelate care unesc cele doua radiatoare principale.

In buna traditie MSI, PCB-ul are dimensiuni atipice, etajul de alimentare al nucleului grafic fiind alcatuit din 10 faze, in timp ce etajul de alimentare al memoriilor este alcatuit din 2 faze. Controller-ul utilizat este produs de Monolithic Power Systems, fiind vorba despre modelul MP2888A.

 


 
MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X este echipata cu un sistem de racire alcatuit din doua radiatoare individuale din aluminiu care disipa caldura degajata de memorii, espectiv VRM, precum si un radiator principal, alcatuit din doua parti conectate intre ele cu ajutorul a 4 heatpipe-uri din cupru nichelat.

Etajul de alimentare este controlat de un On Semi NCP81610, fiind alcatuit din 12 faze (6 faze dublate) pentru nucleul grafic si 2 faze pentru memorii.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X Trio, MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X Trio & MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X

Lasa-ne un comentariu: