Review – MSI Radeon RX580 Mech 2 8G OC

Scris de: , in categoria: Placi video, in 8 August, 2018.

Sub capota

 
Exista totusi o serie de diferente importante fata de modelul Gaming X. Astfel, nu mai gasim radiatorul din aluminiu dispus pe toata fata PCB-ului, componentele importante fiind racite individual. Pe langa acest aspect, sistemul de racire este de tip HDT, trei heatpipe-uri de cupru facand contact direct cu suprafata nucleului grafic.

La capitolul PCB discutam totusi de aceeasi solutie, MSI Radeon RX580 Mech 2 8G OC fiind echipata cu acelasi etaj de alimentare alcatuit din 6 faze pentru nucleul grafic, respectiv 2 faze pentru memorie, controlat de un integrat produs de uPI Semiconductors, la fel ca si in cazul modelului Gaming X. Diferenta principala in cazul PCB-ului este utilizarea memoriilor Micron in acest caz, fata de Samsung-urile utilizate in cazul implementarii Gaming X.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – MSI Radeon RX580 Mech 2 8G OC

  1. Cristi a scris pe:

    Ma intreb, totusi, care este logica celor de la MSI cand au scos acest produs pe piata, desi este aproape identic cu un Gaming X. Plictiseala? Chiar exista o cerere pe piata?

    PS: daca inca nu i-ati gasit acestui Mech 2 o casa, sunt disponibil sa-l iau eu in gazda pe o perioada nedeterminata 🙂

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Sincer nici eu nu inteleg exact logica. In privinta casei inca, eu chiar ma refeream la ceva anume, adica la un sistem mainstream pe care planuim sa il construim 🙂

Lasa-ne un comentariu: