Review – Sparkle Intel Arc A770 ROC OC Edition 16GB

Scris de: , in categoria: Placi video, in 26 April, 2024.

Sparkle Intel Arc A770 ROC OC Edition 16GB

Sparkle se numara printre producatorii care ne-au trimis constant placi grafice Intel la test, dedicatia pentru cel de-al treilea jucator de pe piata placilor grafice fiind impresionanta. Desigur, nu acelasi lucru poate fi spus despre performanta placilor grafice din seria Intel Arc, insa cel putin din punct de vedere al raportului pret / performanta, cei de la Intel s-au orientat destul de bine, acoperind un segment de piata ignorat deseori de catre principalii doi concurent din domeniu.

De asemenea, imbunatatirea constanta a driverilor are si ea o importanta aparte, precum si modul in care cei de la Intel au implementat raytracing-ul in timp real, intrecand de cele mai multe ori placile grafice AMD din segmente de pret apropiate, encodarea AV1 fiind de asemenea un alt punct forte al seriei Alchemist.

Ei bine, anul acesta este cat se poate de clar ca vom vedea placi grafice noi de la cel putin un producator si sper ca in viitorul nu foarte indepartat sa vedem si o noua serie de placi grafice Intel. Pana atunci insa, cei de la Sparkle si-au completat gama Arc A770 cu inca doua modele, mai precis Sparkle Intel Arc A770 ROC OC Edition 16GB, respectiv Sparkle Intel Arc A770 ROC Luna OC Edition 16GB, adica aceeasi placa, dar de culoare alba.

Si daca tot am testat pana acum placile grafice din familia ARc A580, Arc A750 si Arc A770 de la Sparkle, ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire sa vedem ce aduce nou seria ROC.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: