Corsair ML120 RGB Elite si SP120 RGB Elite

Scris de: , in categoria: Racire, in 13 April, 2022.

Corsair SP120 RGB Elite

 

Am primit trei ventilatoare Corsair SP120 RGB Elite in varianta de culoara alba, ambalate separat. Acestea folosesc lagar hidraulic si pot fi montate de asemenea in orice directie (push sau pull). Fiecare ventilator are doua cabluri, unul cu 4 pini PWM pentru reglarea turatiei, precum si o mufa cu 4 pini pentru reglajul iluminarii (ARGB).

Fata de SP120 RGB PRO, pentru noua varianta Elite Corsair a reproiectat carcasa prin includerea unui air-guide pentru a canaliza fluxul de aer si a impiedica crearea unui efect de vortex (la fel ca la ML120 RGB Elite). Pe rotor avem 8 LED-uri RGB adresabile individual, astfel incat efectele sunt mai cursive iar iluminarea mai puternica. Ventilatoarele SP120 RGB Elite se pot controla PWM avand o turatie reglabila intre 550rpm-1500rpm (de remarcat suport PWM pe care SP120 RGB PRO nu il avea).

In cazul in care folosim Lightning Node Core, putem regla iluminarea ventilatoarelor prin intermediul software-ului deja binecunoscut voua, Corsair iCUE, in timp ce pentru ajustarea turatiei putem conecta ventilatoarele la placa de baza sau chiar un controller extern (de exemplu Commander PRO de la Corsair).

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Corsair ML120 RGB Elite si SP120 RGB Elite

 1. teo a scris pe:

  a parut 3090 Ti nvidia voi ati auzit de nu faceti review???

 2. Monstru a scris pe:

  Dai un mail frumos alora de la Nvidia, ii trimiti la origini pentru ca au fost marlani si nu au trimis placa si dupa aia discutam.

  Am primit de la MSI intre timp, publicam luni.

 3. nikozizsyuda a scris pe:

  Fain rew dar nu pot trece cu vederea pretul “extrem” de mic al acestor ventilatoare, practic un chilipir m-au ciuruit. Fie ele si cu levitatia lui Jesus la Inviere dar la pretul respectiv iti poti achizitiona fara probleme un AIO destul de bun care sa raceasca si un seria 12 intel cu ventilatoare normale si fara porcaria, idiotenia, monstruozitatea de RGB sau ARGB ce a ajuns sa invadeze toate componentele. Pc-ul pom de craciun ma lasa rece si cred ca de vina pentru acest trend imbecil sint doar cei nascuti dupa 2000, m…narii parca se numesc acesti indivizi/de. Ultima parte a comentariului reprezinta un pamflet…

 4. nikozizsyuda a scris pe:

  Fain rew.

Lasa-ne un comentariu: