Corsair ML120 RGB Elite si SP120 RGB Elite

Scris de: , in categoria: Racire, in 13 April, 2022.

Software iCUE

 

Instaland Lighting Node Core livrat in pachet, putem porni iCUE si avem la dispozitie toate setarile de care avem nevoie. Astfel, putem alege o culoare statica, unul din 18 efecte prestabilite sau chiar crea un nou preset bazat pe unul din efectele de baza (Static Color, Solid, Gradient, Ripple, Wave). Practic posibilitatile sunt nelimitate, trebuie doar sa avem rabdare si sa identificam ceea ce ni se potriveste cel mai bine.

 

Comentarii

4 comentarii la: Corsair ML120 RGB Elite si SP120 RGB Elite

 1. teo a scris pe:

  a parut 3090 Ti nvidia voi ati auzit de nu faceti review???

 2. Monstru a scris pe:

  Dai un mail frumos alora de la Nvidia, ii trimiti la origini pentru ca au fost marlani si nu au trimis placa si dupa aia discutam.

  Am primit de la MSI intre timp, publicam luni.

 3. nikozizsyuda a scris pe:

  Fain rew dar nu pot trece cu vederea pretul “extrem” de mic al acestor ventilatoare, practic un chilipir m-au ciuruit. Fie ele si cu levitatia lui Jesus la Inviere dar la pretul respectiv iti poti achizitiona fara probleme un AIO destul de bun care sa raceasca si un seria 12 intel cu ventilatoare normale si fara porcaria, idiotenia, monstruozitatea de RGB sau ARGB ce a ajuns sa invadeze toate componentele. Pc-ul pom de craciun ma lasa rece si cred ca de vina pentru acest trend imbecil sint doar cei nascuti dupa 2000, m…narii parca se numesc acesti indivizi/de. Ultima parte a comentariului reprezinta un pamflet…

 4. nikozizsyuda a scris pe:

  Fain rew.

Lasa-ne un comentariu: