Prezentare – Raijintek CWB-RGB, Raijintek ANTILA D5 & Raijintek CALORE C240D

Scris de: , in categoria: Racire, in 23 May, 2018.

Teste

 

 

Nu am insistat prea mult asupra testelor, deoarece acest circuit va fi utilizat pe post de platforma pentru o serie de teste mult mai ample, de catre colegul nostru war4peace. Despre ce este vorba, veti afla la momentul potrivit, tot ce pot sa va spun acum fiind faptul ca sunt cu adevarat curios de rezultatele pe care le va obtine in practica!

Pana atunci, am utilizat un procesor Intel Core i7 6700K, fara delid, tactat la 4500MHz, cu o tensiune de alimentare de 1.25v, ruland o ora de Prime FFT. Sistemul de teste a fost alcatuit dintr-o placa de baza GIGABYTE Z270 Gaming-SOC, un kit de memorii GSkill Ripjaws DDR4 3000 CL15, o sursa Seasonic Prime 850 Titanium si o carcasa Raijintek Paean.

Circuitul de racire a fost alcatuit din componentele prezentate in acest articol, tubulatura flexibila 12/16, apa distilata si doua ventilatoare Noctua NF-P12 la turatie stock (1300 rpm). Pentru monitorizarea temperaturii lichidului la iesire am utilizat o sonda montata in radiator, temperatura mediului ambient fiind monitorizata cu o sonda montata pe carcasa.

In conditiile unei temperaturi ambientale de 25 oC, temperatura maxima atinsa de procesor in timpul functionarii a fost 79 oC, in timp ce temperatura maxima atinsa de lichid a fost de 31.5 oC. Dupa o ora de Prime, temperatura procesorului s-a stabilizat la 65 oC, in timp ce temperatura lichidului s-a stabilizat in jurul valorii de 30.5 oC. Tinand cont ca sistemul nostru nu produce mai mult de 31.9 dB in sarcina maxima, putem spune ca am construit un circuit de racire cu lichid performant si silentios.
 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek CWB-RGB, Raijintek ANTILA D5 & Raijintek CALORE C240D

Lasa-ne un comentariu: