Prezentare – Raijintek CWB-RGB, Raijintek ANTILA D5 & Raijintek CALORE C240D

Scris de: , in categoria: Racire, in 23 May, 2018.

Concluzii

 

 

Circuitul de racire alcatuit din Raijintek CWB-RGB, Raijintek ANTILA D5 si Raijintek CALORE C240D a dovedit performante bune in testele noastre, obtinand un echilibru optim intre performanta si nivelul de zgomot. Componentele Raijintek sunt construite cu simt de raspundere, atat sistemul de prindere cat si radiatorul fiind cu adevarat solide. O mica mentiune la sistemul de prindere – as fi preferat ca materialul care izoleaza spatele placii de baza sa fie ceva mai rigid.

De asemenea, daca tot suntem la capitolul sugestii, o banda led montata pe rezervor ar fi adus cu siguranta un plus de aspect, in timp ce un al patrulea port G1/4 montat pe pompa ar fi crescut versatilitatea acesteia. Sistemul de iluminare montat pe Raijintek CWB-RGB este spectaculos, producatorul dotand sistemul de control cu cateva zeci de efecte si culori pe care le puteti selecta cu ajutorul celor trei butoane dispuse pe acesta. Ceea ce ma duce cu gandul la urmatoarea sugestie – o solutie software pentru sincronizarea cu iluminarea sistemului nu strica niciodata.

Raijintek CWB-RGB va fi disponibil in comert pentru 59.90 EURO, in timp ce Raijintek ANTILA D5 si Raijintek CALORE C240D pot fi achizitionate pentru ~120 EURO, respectiv 84.90 EURO. Personal, am fost placut impresionat de primele componente de watercooling produse de Raijintek si astept cu interes noi modele in gama. In fond, concurenta este intotdeuna benefica pentru entuziasti. Pana atunci, nu pot decat sa va spun ca vom utiliza aceste componente pentru un sistem de test cu adevarat interesant, asa ca stati prin zona!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: