Review – Alphacool Eisbaer Pro Aurora 360

Scris de: , in categoria: Racire, in 1 May, 2023.

Rezultate

 

Incepem testele cu turatia maxima a ventilatoarelor PWM din pachet (2500 rpm, raportat in timp real), temperatura maxima a procesorului ajungand astfel la 83 oC, un inceput excelent avand in vedere TDP-ul ridicat pe care il degaja acest procesor folosind setarile specificate mai devreme.

 

 

Urmatorul scenariu a implicat setarea turatiei de 2000 rpm pentru cele trei ventilatoare situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 84 oC, o penalizare de doar 1 grad fata de performanta obtinuta la turatia maxima.

 

 

Mai departe am setat 1750 rpm pentru cele trei ventilatoare situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 85 oC, o penalizare de inca 1 grad fata de performanta obtinuta la 2000 rpm.

 

 

Mai departe am setat 1500 rpm pentru cele trei ventilatoare situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 87 oC, o penalizare de 2 grade fata de performanta obtinuta la 1750 rpm. Pana acum vedem niste rezultate demne de un custom loop, lucru oarecum normal avand in vedere componentele alese pe spranceana de catre Alphacool.

 

 

Mai departe am setat 1250 rpm pentru cele trei ventilatoare situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 89 oC, o penalizare de inca 2 grade fata de performanta obtinuta la 1500 rpm.

 

 

Pentru ultimul test am setat ventilatoarele la 1000rpm, performanta s-a degradat cu 4 grade fata de scenariul anterior, stabilizandu-se insa la o temperatura de 93 oC, un rezultat bun avand in vedere fluxul redus de aer generat de ventilatoare.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: