Review – Be Quiet! Shadow Rock 3 White

Scris de: , in categoria: Racire, in 15 December, 2020.

Prezentare

 
Be Quiet! Shadow Rock 3 este un cooler tower de tip HDT, alcatuit din 5 heatpipe-uri de cupru de 6mm grosime, 30 de lamele de aluminiu pozitionate la o distanta de ~3mm una de cealalta, precum si un radiator secundar de mici dimensiuni, montat direct pe heatpipe-uri. Versiunea primita de noi la teste este vopsita in alb, cu exceptia bazei heatpipe-urilor, fiind livrata impreuna cu un ventilator Shadow Wings 2 120mm PWM de culoare neagra. Doritorii pot achizitiona un al doilea ventilator, pentru utilizare in regim push/pull.

Planeitatea bazei este optima, aceasta fiind slefuita cu atentie, iar sistemul de prindere exercita o presiune medie, singurul aspect ingrijorator fiind greutatea de doar 700g, cooler-ul fiind putin cam usor pentru gusturile mele. Desigur, principalul motiv este dispunerea distantata a lamelelor, pentru o buna functionare cu air-flow redus, insa in general acest lucru poate afecta functionalitatea in cazul in care discutam despre TDP ridicat / air-flow ridicat.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Be Quiet! Shadow Rock 3 White

  1. SeniL a scris pe:

    Multumesc pt review,detin un amd ryzen 5 2600 si cred ca este fix ce trebuie !

  2. Dreamcatcher a scris pe:

    Oo frumos review,eram interesat de mult cum se comporta un BeQuiet dat fiind faptul ca am achizitionat un Pure Rock 2 la doar 24 euro din DE, care e o idee sub acesta la 150W disipare.Partea proasta e cand il bagi in carcasa si mai sufla si un RTX 3070 vreo 275W de coci oua pe tempered glassul lateral.

    Personal n-am vazut peste 85 de grade,dar nu am decat un Ryzen 3600 dus stabil in 4.2 cu 1.3V,deci suge vreo 95W.Era interesant sa faci o proba intr-o carcasa decenta,random,dar sa fie inchisa de amorul artei cu ceva bestie inauntru.Cred ca intra in throttling lejer chiar si pe acest procesor.

    Era interesant sa puna un mod “Rage”,in care sa poti stabili o turatie pentru fan,cum doresti,sunt convins ca e foarte capabil.Asta e singurul minus,in rest nu-l auzi.Inainte aveam o pocnitoare de Hyper TX3 Evo si chiar daca nu s-au imbunatatit semnificativ temperaturile,te scotea din casa zgomotul celor 2700rot/min.

Lasa-ne un comentariu: