Review – Be Quiet! Shadow Rock 3 White

Scris de: , in categoria: Racire, in 15 December, 2020.

Concluzii

 
Be Quiet! Shadow Rock 3 White se remarca prin performanta obtinuta la viteze de rotatie cuprinse intre 800 si 1600 rpm, in cazul utilizarii unui TDP mediu. De asemenea, modul in care radiatorul este construit asigura o compatibilitate optima, chiar si cu cele mai inalte kituri de memorii, respectiv chiar si in cazul placilor de baza unde slot-ul PCI-E x16 este foarte apropiat de socket.

Discutam despre un cooler cu performante medii, gandit pentru sisteme mainstream, motiv pentru care si pretul este destul de competitiv – 239 RON in momentul de fata. Desigur, nu putem avea pretentia de a tine in frau varfuri de game actuale, in special datorita lipsei scalarii cu turatia peste 1600 rpm, datorita design-ului optimizat pentru air-flow scazut.

Totusi, in momentul in care alegem un 5950X sau un 10900K, vom alege si un cooler pe masura, Be Quiet! Shadow Rock 3 White fiind gandit mai degraba pentru zona 5600X / 10600K, in conditiile unei utilizari in care accentul este pus pe silentiozitate.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Be Quiet! Shadow Rock 3 White

  1. SeniL a scris pe:

    Multumesc pt review,detin un amd ryzen 5 2600 si cred ca este fix ce trebuie !

  2. Dreamcatcher a scris pe:

    Oo frumos review,eram interesat de mult cum se comporta un BeQuiet dat fiind faptul ca am achizitionat un Pure Rock 2 la doar 24 euro din DE, care e o idee sub acesta la 150W disipare.Partea proasta e cand il bagi in carcasa si mai sufla si un RTX 3070 vreo 275W de coci oua pe tempered glassul lateral.

    Personal n-am vazut peste 85 de grade,dar nu am decat un Ryzen 3600 dus stabil in 4.2 cu 1.3V,deci suge vreo 95W.Era interesant sa faci o proba intr-o carcasa decenta,random,dar sa fie inchisa de amorul artei cu ceva bestie inauntru.Cred ca intra in throttling lejer chiar si pe acest procesor.

    Era interesant sa puna un mod “Rage”,in care sa poti stabili o turatie pentru fan,cum doresti,sunt convins ca e foarte capabil.Asta e singurul minus,in rest nu-l auzi.Inainte aveam o pocnitoare de Hyper TX3 Evo si chiar daca nu s-au imbunatatit semnificativ temperaturile,te scotea din casa zgomotul celor 2700rot/min.

Lasa-ne un comentariu: