Review – Be Quiet! Shadow Rock 3 White

Scris de: , in categoria: Racire, in 15 December, 2020.

Rezultate

 
Am comparat Be Quiet! Shadow Rock 3 White cu DeepCool AS500 si Noctua NH-U12A, folosind doua viteze de rotatie – viteza maxima permisa de ventilatorul inclus din fabrica, adica 1600 rpm, respectiv 800 rpm, pentru a testa comportamentul intr-un regim de functionare in care accentul este pus pe silentiozitate.

Evident, discutam despre ventilatoare diferite, despre viteze de rotatie diferite si despre un numar diferit de ventilatoare, in marea majoritate a cazurilor, iar diferenta de dimensiune, respectiv numarul de heatpipe-uri, isi spun de asemenea cuvantul.

Astfel, cu ventilatorul livrat din fabrica, setat la 1600 rpm, procesorul nostru atinge o temperatura de 86.1 oC, pozitionandu-se intre Noctua si DeepCool. Cu toate acestea, Be Quiet! Shadow Rock 3 White straluceste in momentul in care discutam despre viteze reduse de rotatie, obtinand rezultate foarte bune la 800 rpm, prin comparatie cu celelalte doua coolere incluse in comparatie.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Be Quiet! Shadow Rock 3 White

  1. SeniL a scris pe:

    Multumesc pt review,detin un amd ryzen 5 2600 si cred ca este fix ce trebuie !

  2. Dreamcatcher a scris pe:

    Oo frumos review,eram interesat de mult cum se comporta un BeQuiet dat fiind faptul ca am achizitionat un Pure Rock 2 la doar 24 euro din DE, care e o idee sub acesta la 150W disipare.Partea proasta e cand il bagi in carcasa si mai sufla si un RTX 3070 vreo 275W de coci oua pe tempered glassul lateral.

    Personal n-am vazut peste 85 de grade,dar nu am decat un Ryzen 3600 dus stabil in 4.2 cu 1.3V,deci suge vreo 95W.Era interesant sa faci o proba intr-o carcasa decenta,random,dar sa fie inchisa de amorul artei cu ceva bestie inauntru.Cred ca intra in throttling lejer chiar si pe acest procesor.

    Era interesant sa puna un mod “Rage”,in care sa poti stabili o turatie pentru fan,cum doresti,sunt convins ca e foarte capabil.Asta e singurul minus,in rest nu-l auzi.Inainte aveam o pocnitoare de Hyper TX3 Evo si chiar daca nu s-au imbunatatit semnificativ temperaturile,te scotea din casa zgomotul celor 2700rot/min.

Lasa-ne un comentariu: