Review – DeepCool LS720

Scris de: , in categoria: Racire, in 28 September, 2022.

DeepCool LS720

Acum cateva luni, prietenii de la DeepCool au lansat pe piata o noua linie de AIO-uri premium, denumita LS si reprezentata de 3 modele diferentiate in functie de dimensiunea radiatorului: LS720 (360mm), LS520 (240mm) si LS320 (120mm). Iluminarea RGB este instalat pentru cele trei ventilatoare FC120 dar si pentru capacul pompei care beneficiaza deasemenea de infinity mirror atunci cand este iluminat.

Cel mai mult mi-a atras atentia insa posibilitatea de a inlantui cele trei ventilatoare prin daisy-chain, micsorand astfel simtitor aglomeratia de fire din carcasa. Pompa folosita este la a 4-a generatie, avand un motor cu 3 poli si o viteza de functionare de 3100rpm si putand fi configurata la nevoie in mod DC, nu PWM.

Noi am primit la test modelul DeepCool LS720, care poate fi gasit deja in Romania la un pret de aproximativ de 800lei, acesta fiind de altfel si varful de gama al seriei LS. Garantia de 5 ani, tehnologia anti-scurgere implementata in radiator, pasta preaplicata, compatibilitate inclusiv cu platformele HEDT de la Intel si AMD (inclusiv AM5) fac din DeepCool LS720 un concurent de temut pentru competitori cum ar fi Corsair, Arctic, NZXT sau be quiet!. Haideti sa vedem ce gasim in pachet, cum arata iluminat si – poate cel mai important – cum se comporta.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – DeepCool LS720

Lasa-ne un comentariu: