Review – ENDORFY Navis F360 ARGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 10 May, 2023.

Rezultate

 

Incepem testele cu turatia maxima a ventilatoarelor PWM din pachet (aproape 2000 rpm, raportat in timp real), temperatura maxima a procesorului ajungand astfel la 83 oC, un inceput excelent avand in vedere TDP-ul ridicat pe care il degaja acest procesor folosind setarile specificate mai devreme.

 

 

Mai departe am setat 1500 rpm pentru cele trei ventilatoare situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 86 oC, o penalizare de doar 3 grade fata de performanta obtinuta la 2000 rpm.

 

 

Mai departe am setat 1250 rpm pentru cele trei ventilatoare situate pe radiator, temperatura inregistrata de procesor a urcat pana la un maxim de 87 oC, o penalizare de inca 1 grad fata de performanta obtinuta la 1500 rpm.

 

 

Pentru urmatorul test am setat ventilatoarele la 1000rpm, performanta s-a degradat cu 3 grade fata de scenariul anterior, stabilizandu-se insa la o temperatura de 90 oC, un rezultat foarte bun avand in vedere fluxul redus de aer generat de ventilatoare.

 

 

Pentru ultimul test am setat ventilatoarele la 750rpm, performanta s-a degradat destul de mult (7 grade fata de scenariul anterior) stabilizandu-se la o temperatura de 97 oC, fiind insa singurul AIO cu care am putut cobora pana la aceasta treapta de turatie a ventilatoarelor (folosind noua platforma), ceea ce reprezinta o performanta impresionanta .

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: