Review – ENDORFY Navis F360 ARGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 10 May, 2023.

Concluzii

 

ENDORFY Navis F360 ARGB este un AIO de 360mm care ne-a surprins prin performanta, silentiozitate dar si prin calitatea constructiei. Am apreciat in mod special ventilatoarele preinstalate si pre-cablate daisy-chain, lucru ce puncteaza deciziv la capitolul de ergonomie. Ventilatoarele Fluctus 120 PWM ARGB dezvoltate in colaborare cu Synergy Cooling sunt silentioase inclusiv la 1250 rpm, iar presiunea statica crescuta datorita design-ului inedit se regaseste in performanta obtinuta la 750 rpm si 1000 rpm, unde fluxul de aer scazut creaza probleme majoritatii AIO-urilor de pe piata. Navis F360 ARGB a obtinut rezultate foarte bune la 1000 rpm, lucru care a permis de altfel si testarea la 750 rpm, lucru greu de realizat pana acum avand in vedere TDP-ul dezvoltat de procesor la aceste setari.

La un pret in magazine ce se invarte in jurul sumei de 750 lei, ENDORFY Navis F360 ARGB este un AIO high-end care nu dezamageste din nici un punct de vedere. Singurul aspect la care ar trebui sa mai lucreze cei de la ENDORFY este garantia (3 ani), in timp ce competitorii ofera de regula mai mult. Ventilatoarele Fluctus 120 PWM ARGB vandute individual au 6 ani garantie, insa la un AIO nu cred ca ventilatoarele reprezinta principalul motiv de ingrijorare pe termen lung. Un al doilea aspect care ar putea fi imbunatatit este capacul pompei, mai precis adaugarea posibilitatii de a il roti in functie de pozitionarea AIO-ului in carcasa.

ENDORFY Navis F360 ARGB este unul dintre produsele lansate de compania poloneza folosind noul brand, iar acest lucru este de bun augur. Navis F360 ARGB a aratat ca se poate duela cu cele mai buna AIO-uri de 360mm, pe care le si intrece, acesta fiind unul dintre AIO-urile pe care eu personal le-as recomanda cu siguranta, daca aveti bugetul necesar. Practic, discutam desopre cel mai performant AIO testat de noi pana acum!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: