Review – ENDORFY Navis F360 ARGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 10 May, 2023.

ENDORFY Navis F360 ARGB

 

Probabil ca multi dintre voi nu au auzit pana acum de ENDORFY, insa compania poloneza Cooling a decis sa reuneasca brand-urile SilentiumPC si SPCGear sub aceeasi umbrela. Aflat in dezvoltare de ceva timp, noul brand ENDORFY inseamna atat consolidarea produselor actuale prezente pe piata, cat si intrarea pe alte segmente (de exemplu, high-end) sau lansarea altor categorii de produse cum ar fi cele de lifestyle.

Produsul fanion al celor de la SilentiumPC a fost si inca este Fera5 in toate variantele sale, insa ENDORFY au venit cu seria de AIO-uri high-end Navis, disponibile atat in varianta fara iluminare, cat si in varianta ARGB. Vom vedea inca de la acest prim review dedicat unui produs de racire ENDORFY ca performanta devine mai importanta decat raportul pret / performanta, care era factorul decisiv in cazul produselor SilentiumPC.

ENDORFY Navis F360 ARGB este un AIO lansat direct sub noul brand, acesta tinteste segmentul high-performance si vine cu ventilatoare Fluctus 120 PWM ARGB, dezvoltate in colaborare cu cei de la Synergy Cooling. Oferta de AIO-uri este destul de bogata, asadar prin ce se pot diferentia cei de la ENDORFY in aceasta piata deja saturata? Si noi suntem curiosi sa aflam raspunsul, insa va asigur ca daca cititi pana la final nu veti regreta.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: