Review – SilentiumPc Navis EVO ARGB 360 Rev 2.1

Scris de: , in categoria: Racire, in 21 September, 2021.

SilentiumPc Navis EVO ARGB 360mm Rev 2.1

 

Polonezii de la SilentiumPC au impins puternic in ultimul timp, avand solutii competitive atat pe piata de coolere, AIO-uri, surse si ventilatoare, cat si pe cea de carcase. Produsele lor se adreseaza consumatorilor care apreciaza un raport pret / performanta cat mai bun. Astazi vom testa un AIO de 360mm cu iluminare ARGB atat pentru top cat si pentru ventilatoare, un modul de control pentru iluminare fiind inclus in pachet in cazul in care nu avem o placa de baza dotata cu asa ceva.

SilentiumPc Navis EVO ARGB 360 Rev 2.1 este printre cele mai ieftine AIO-uri de 360mm de pe piata, cu un pret de doar 600lei, lucru remarcabil mai ales pentru ca vine a pachet cu 3 ventilatoare Stella HP ARGB PWM si un controller, asa cum am mentionat si mai devreme.

Baza de cupru si pompa cu lagar ceramic si motor cu 9 poli ar trebui sa asigure atat performanta, cat si silentiozitate, insa mai multe vom vedea la capitolul dedicat testelor. Haideti asadar sa mergem mai departe si sa vedem ce se ascunde in cutie.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – SilentiumPc Navis EVO ARGB 360 Rev 2.1

  1. Fekete Tibor a scris pe:

    Cred ca pozele sunt inversate…
    Probabil ca daca tot ati montat ventilatoarele astfle, ati mai fi castigat cateva grade daca le-ai fi pus in fata radiatorului
    Din ce pot sa imi dau seama, radiatorul pare orientat cu hex-ul in sus (tuburile sunt in sus deci), prin urmare ramane aer care risca sa intre in pompa – poate afecta zgomot si fiabilitatea in timp

Lasa-ne un comentariu: