Review – SilentiumPc Navis EVO ARGB 360 Rev 2.1

Scris de: , in categoria: Racire, in 21 September, 2021.

Concluzii

 
SilentiumPc Navis EVO ARGB 360 Rev 2.1 este un AIO impresionant pentru pretul de 600lei la care este comercializat in prezent, calitatea constructiei, performanta dar si design-ul concurand cu segmentele superioare ale pietei. Desi producatorul polonez s-a gandit sa ne faca viata mai usoara prin livrarea ventilatoarelor deja montate pe radiator, ma mir ca nu s-a gandit sa reproiecteze cumva si sistemul de prindere care este dificil de instalat. Ventilatoarele Stella HP ARGB 120mm PWM mi-au placut atat in ceea ce priveste calitatea constructiei, decuplarea vibratiilor in colturi, cat si in ceea ce priveste iluminarea lor o data conectate la o sursa ARGB.

Concurenta este destul de mare pe piata AIO-urilor, mai ales de cand este mai ieftin si mai performant un AIO decat un cooler pe air high-end. SilentiumPC nu a inovat prea mult cu seria Navis EVO, a folosit tehnologii prezente pe piata, ajunse la maturitate ceea ce le-a permis obtinerea unui pret competitiv. 

SilentiumPc Navis EVO ARGB 360 Rev 2.1 nu este cel mai performant AIO de 360mm de pe piata, insa cu siguranta este printre cele mai accesibile – gasim AIO-uri de 240mm si 280mm mai costisitoare. Daca ar rezolva problema sistemului de prindere si ar mai rafina putin design-ul waterblock-ului cred ca SilentiumPC ar avea un adevarat castigator in ceea ce priveste raportul pret / performanta.

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – SilentiumPc Navis EVO ARGB 360 Rev 2.1

  1. Fekete Tibor a scris pe:

    Cred ca pozele sunt inversate…
    Probabil ca daca tot ati montat ventilatoarele astfle, ati mai fi castigat cateva grade daca le-ai fi pus in fata radiatorului
    Din ce pot sa imi dau seama, radiatorul pare orientat cu hex-ul in sus (tuburile sunt in sus deci), prin urmare ramane aer care risca sa intre in pompa – poate afecta zgomot si fiabilitatea in timp

Lasa-ne un comentariu: