CeBIT 2012 – Antec prezinta HCP Platinum

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 March, 2012.

 

Cu ocazia targului de la Hanovra, Antec prezinta noul varf de gama al seriei High Current Pro: HCP-1000 Platinum. Aceasta are eficienta de pana la 94% (80PLUS Platinum) cum ii spune si numele si poate furniza un maxim de 1000W in regim continuu. Cablurile sunt complet modulare pentru a permite adaugarea de noi cabluri atunci cand standardul o va cere (conector 28-pini pentru MB, etc).

In ceea ce priveste electronica, aceasta este realizata de Delta Electronics adica acelasi OEM ca si la seria HCP normala. Pentru a atinge aceasta eficienta sunt folosite piese de inalta calitate dintre care cel mai usor putem observa condensatorii japonezi, o parte fiind electrolitici in timp ce marea majoritate sunt solizi. Pe spatele PCB-ului putem admira calitatea desavarsita a lipiturilor precum si atentia la detalii. Mai mult, pentru overclockeri Antec va livra in pachet un cablu numit OC-Link ce va permite conectarea  a 2 surse simultan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desi au fost anuntate de cateva saptamani, am decis sa aruncam o privire si asupra Antec ONE si Antec 302 carcase destinate segmentelor entry-level si mainstream. ONE ofera dotari interesante pentru o carcasa ce tinteste segmentul de 40-50 euro, in timp ce 302 vrea sa continue succesul comercial deosebit avut de modelul anterior (Antec 300). Varianta standard de Antec 302 vine cu interior argintiu, in timp ce varianta cu interior negru va putea fi comandata de distribuitori doar in cantitati mari.