Computex 2014 – MSI prezinta USB 3.1 si placi de baza X99

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 June, 2014.

Anul acesta, Computex a fost axat in principal pe memorii DDR4 si SSD-uri PCI-Express si MSI ne-a dezvaluit prima placa de baza DDR4, un protip al unei viitoare placi de baza MSI X99. Aceasta are 8 sloturi DDR4, 12 porturi USB 3.0 si conectivitate M.2 si SATA Express. Totusi, MSI nu s-au multumit doar cu asta, asa ca au prezentat ceva nemaivazut pana acum, iar asta este o placa de baza cu suport pentru USB 3.1. Folosind un controller ASMedia ASM1142, prototipul MSI expus in standul acestora promite viteze de pana la 10Gbps si compatibilitate totala cu dispozitive USB 3.0.

Desigur, standardul USB 3.1 nu este inca finalizat, deci vom avea de asteptat ceva pana la prima lansare pe piata unui model retail. Totusi, MSI se poate mandri cu faptul ca este primul producator care a aratat vreodata o placa de baza cu USB 3.1.

Pe langa acestea, am remarcat noul miniPC MSI Nightblade Z97 si este minunat sa vezi ca un sistem atat de mic poate acomoda o placa video AMD Radeon R9 290X. Desigur, MSI a fost unul dintre marii sustinatori ai overclockingului, cu al lor campionat mondial de overclocking Master Overclocking Arena, deci nu este o surpriza inca pun pret pe overclocking. O platforma impresionanta ruland pe LN2 a fost prezentata la standul lor si au avut de asemenea o demonstratie live sustinuta de overclockerii Pt1T si Pepinorag.

 

MSI-01

MSI-02

MSI-03

MSI-04

MSI-05

MSI-06

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: